Το Enallaktiko.gr μπορεί να λειτουργήσει σωστά μόνο με ενεργοποιημένη την

JAVASCRIPT

Ενεργοποίησέ την μέσα από τις ρυθμίσεις του περιηγητή σου!
Συχνές ερωτήσεις

Το καλάθι μου

Ποια είναι η διάρκεια & η συχνότητα των διαιτολογικών συνεδριών;

Οι διαιτολογικές συνεδρίες συνήθως πραγματοποιούνται ανά δύο εβδομάδες με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου κρίνεται απαραίτητη μία πιο εντατική παρακολούθηση. 

Μία τυπική διαιτολογική συνεδρία, είτε στο χώρο του Εργαστηρίου είτε μέσω διαδικτύου διαρκεί περίπου 30'. Εξαίρεση αποτελεί η πρώτη συνεδρία, κατά την οποία καταγράφεται το μεγαλύτερο μέρος του Ιστορικού και ως εκ τούτου η διάρκειά της μπορεί να φτάσει και τα 45'. Τέλος, η ανάλυση της σύστασης του σώματος σαν ξεχωριστή υπηρεσία διαρκεί περίπου 10'. 

Τι περιλαμβάνει η κάθε συνεδρία;

Κάθε μία συνεδρία στο χώρο του Εργαστηρίου περιλαμβάνει τα εξής: Κατά την πρώτη συνεδρία λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα δεδομένα που απαιτούνται για την αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας του επισκέπτη, καθώς και για τον σχεδιασμό ενός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής. Έπειτα, σε κάθε επόμενη συνεδρία, το Ιστορικό εμπλουτίζεται με επιμέρους πληροφορίες που σχετίζονται με την εξέλιξη της πορείας του.
Το ζύγισμα και η ανάλυση της σύστασης του σώματος με τη μέθοδο της βιοηλεκτρικής εμπέδησης (BIA) είναι μία γρήγορη και ανώδυνη διαδικασία που μας επιτρέπει την ακριβή αξιολόγηση της κατάστασης του επισκέπτη και την τακτική παρακολούθηση των αποτελεσμάτων από την εφαρμογή των προγραμμάτων.
Κάθε πρόγραμμα σχεδιάζεται βάσει των ιδιαίτερων αναγκών και των προτιμήσεων του κάθε επισκέπτη ξεχωριστά. Τα προγράμματα διατροφής, με εξαίρεση τα προγράμματα συντήρησης, είναι εβδομαδιαία. Αυτό σημαίνει πως στις περισσότερες των περιπτώσεων, ένα πρόγραμμα εφαρμόζεται δύο φορές μέχρι την επόμενη αξιολόγηση και τον σχεδιασμό νέου προγράμματος βάσει των πιο πρόσφατων δεδομένων.
Ένα σημαντικό κομμάτι της διαιτολογικής παρακολούθησης, το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στο χρονικό πλαίσιο μίας συνεδρίας, έχει να κάνει με την επίλυση αποριών, αλλά και με την διαρκή υποστήριξη που μπορεί να παρέχει ένας σύμβουλος διατροφής.


Όλες οι υπηρεσίες εκτός από την ανάλυση της σύστασης του σώματος μπορούν να πραγματοποιηθούν και online μέσω Viber, Messenger ή Skype.

Ποιο είναι το κόστος για κάθε μία διαιτολογική συνεδρία;

Το κόστος μίας ατομικής διαιτολογικής συνεδρίας στον χώρο του Εργαστηρίου Διατροφικής Αγωγής ανέρχεται στα €25, ενώ το κόστος για κάθε μία online συνεδρία ανέρχεται στα €20.

Τέλος, το κόστος της ανάλυσης σύστασης του σώματος ως μεμονωμένη υπηρεσία ανέρχεται στα €10 (εξαιρούνται οι περιπτώσεις ατόμων που έχουν ολοκληρώσει την παρακολούθησή τους και βρίσκονται στο στάδιο της συντήρησης, στις οποίες η ανάλυση της σύστασης του σώματος παρέχεται δωρεάν κατόπιν ραντεβού)

Πώς μπορώ να πραγματοποιήσω ηλεκτρονική πληρωμή για χρήση υπηρεσιών;

Όλες οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν και ηλεκτρονικά με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας (Visa, Mastercard, Maestro & American Express), μέσω Paypal, με τη χρήση Viva Wallet ή μέσω τραπεζικού εμβάσματος (Εθνική & Eurobank).

Μεταβείτε στη σχετική σελίδα και επιλέξτε την υπηρεσία που σας παρασχέθηκε ή που επιθυμείτε να σας παρασχεθεί, βάζοντάς την στο καλάθι αγορών σας και μεταβείτε στο Ταμείο. Εκεί θα σας ζητηθούν τα απαραίτητα στοιχεία έως ότου ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Για τη δική σας ασφάλεια, όλες οι ηλεκτρονικές πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος συναλλαγών.