Smart tips

Έχεις ετοιμάσει τα πάντα στο τραπέζι και το μόνο που μένει είναι λίγος φρεσκοκομμένος μαϊντανός για να δώσει αυτήν την επιπλέον φρεσκάδα στο γεύμα σου. Ανοίγεις το ψυγείο και με λύπη διαπιστώνεις πως το ματσάκι που αγόρασες πριν μ̶ε̶ρ̶ι̶κ̶έ̶ς̶ αρκετές ημέρες έχει μαραθεί. Ωστόσο, δεν πανικοβάλλεσαι γιατί ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις.

Αν θέλαμε να δώσουμε έναν σύντομο ορισμό της ευτυχίας, θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι εκείνο το στιγμιαίο συναίσθημα που επιτυγχάνεται τυχαία ή μετά από μία μακρά και δύσκολη προσπάθεια για την επίτευξη ενός στόχου. Μία τέτοια στιγμή είναι και όταν επιτέλους γευόμαστε το τέλειο καρπούζι.

Η παρασκευή cocktail δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά αν πρέπει να θρυμματίσεις πάγο την ώρα που κοιμούνται τα παιδιά. Τη λύση στο πρόβλημα έρχεται να δώσει η σημερινή μας ανάρτηση.

Πόσες φορές δε σας έχει τύχει να κόψετε ένα μήλο ή ένα αβοκάντο και αυτό μετά από λίγη ώρα να μαυρίσει; Δε θα ήταν ωραίο αν υπήρχε ένας τρόπος να αποτραπεί κάτι τέτοιο;

Κι όμως υπάρχει τρόπος να "αναστήσουμε" το μπαγιάτικο ψωμί μας, μετατρέποντάς το σε ένα ψωμί τόσο φρέσκο, σαν να βγήκε μόλις από το φούρνο!