Συνταγές

Πλούσιο, μαλακό και γεμάτο γεύση! Ένα γλυκό που ισορροπεί μοναδικά ανάμεσα σε κέικ και brownie. Μπορεί να μην έχει την αφράτη υφή ενός παραδοσιακού κέικ, δεν είναι όμως ούτε υγρό όπως ένα brownie. Η υφή του είναι πυκνή, σταθερή και ταυτόχρονα μαλακή, με έντονη σοκολατένια γεύση που ικανοποιεί από την πρώτη μπουκιά.

Ένα εύκολο γλυκό χωρίς ψήσιμο, γεμάτο ενέργεια και θρεπτικά συστατικά!
Συνδυάζει τον φυσικό γλυκό χαρακτήρα των χουρμάδων με την κρεμώδη υφή του φυστικοβούτυρου, την ένταση της σοκολάτας και την τραγανότητα των φυστικιών Αιγίνης. Ένα γλυκό, ιδανικό για κάθε στιγμή που θες κάτι γλυκό, χωρίς τύψεις.

Το σορμπέ είναι ένα είδος παγωτού, το οποίο όμως δεν περιέχει γάλα, λίπος ή αβγό. Για να το παρασκευάσουμε θα χρειαστούμε μόλις δύο βασικά συστατικά - κάποιο φρούτο και κάποια γλυκαντική ουσία. Έτσι, σε αντίθεση με τα περισσότερα παγωμένα γλυκίσματα, το σορμπέ αποτελεί μία καλή επιλογή για όσους προσέχουν τη σιλουέτα τους.

Η παρακάτω συνταγή είναι αφιερωμένη στους λάτρεις της bitter σοκολάτας. Πρόκειται για μία πανεύκολη, vegan, ωμοφαγική παρασκευή που απαιτεί ελάχιστη εξοικίωση με την κουζίνα.

Οι αβγόφετες (french toast) είναι ένα κλασικό, εύκολο και πεντανόστιμο πρωινό ή ενδιάμεσο γεύμα που μπορεί να προσαρμοστεί με αμέτρητους τρόπους. Η βάση του είναι φέτες, ιδανικά μπαγιάτικου, ψωμιού βουτηγμένες σε μείγμα αβγού και γάλακτος, οι οποίες τηγανίζονται μέχρι να ροδίσουν.