Αποστολές Προϊόντων

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσα από το Enallaktiko.gr αποστέλλονται σε συνεργασία με τις εταιρείες ταχυμεταφορών Weboxit (Αθήνα & Θεσσαλονίκη) και ΕΛΤΑ Courier (υπόλοιπη Ελλάδα).
Το μέγιστο συνολικό βάρος για κάθε μία παραγγελία ορίζεται στα 7kg, συμπεριλαμβανομένου και του ελάχιστου βάρους συσκευασίας που έχει οριστεί στα 250gr.
Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται σε εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι και τις 12:00 το μεσημέρι, διεκπεραιώνονται και παραδίδονται στην εταιρεία ταχυμεταφορών κατά προτίμηση αυθημερόν. Διαφορετικά, η διεκπεραίωση και η αποστολή γίνεται συνήθως την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Η ως άνω Πολιτική Αποστολών δεν είναι επ' ουδενί δεσμευτική και ενδέχεται να τροποποιηθεί κατά περίπτωση λόγω ασθενείας, λόγω φόρτου εργασίας ή άλλων λόγων μη δυνάμενων να προβλεφθούν.
Επιπλέον, το Εναλλακτικό δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση ή την αποστολή παραγγελιών, οι οποίες οφείλονται σε παράγοντες όπως είναι οι απεργίες, οι τρομοκρατικές ενέργειες, οι φυσικές καταστροφές, οι επιδημίες κ.ο.κ..
Τελευταία ενημέρωση στις 29/01/2023