Το E-shop θα παραμείνει κλειστό έως τις 26/08. Καλό Καλοκαίρι!
Μαγειρική σόδα: Η ουσία που δεν πρέπει να λείπει από την κουζίνα σας
Το όξινο ανθρακικό νάτριο (Sodium Hydrogen Carbonate ή NaHCO3), γνωστό και ως διττανθρακική ή μαγειρική σόδα, είναι ένα συστατικό που συναντάται σε μορφή λευκής σκόνης και το βρίσκουμε σχεδόν σε κάθε κουζίνα όπου συνήθως χρησιμοποιείται ως μέσο διόγκωσης για ζύμες.
12 συχνά λάθη που κάνουμε στην κουζίνα & πώς να τα διορθώσουμε
Η πορεία προς την επιτυχία είναι μία διαδρομή γεμάτη από λάθη, τα οποία άλλοτε αναγνωρίζουμε και διορθώνουμε, πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα και άλλοτε εξακολουθούμε να επαναλαμβάνουμε, μένοντας στάσιμοι στο ίδιο σημείο.
Smart tips: Πώς να αποτρέψετε το μαύρισμα των φρούτων & των λαχανικών σας
Πόσες φορές δε σας έχει τύχει να κόψετε ένα μήλο ή ένα αβοκάντο και αυτό μετά από λίγη ώρα να μαυρίσει; Δε θα ήταν ωραίο αν υπήρχε ένας τρόπος να αποτραπεί κάτι τέτοιο;
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μοσχαρίσιο κρέας
Αν και το μοσχαρίσιο κρέας συστήνεται συχνά σαν μία υγιεινή διατροφική επιλογή, η αλήθεια είναι πως η κατανάλωσή του σχετίζεται σε πολλές περιπτώσεις με την ανάπτυξη σοβαρών παθήσεων, μεταξύ των οποίων και αρκετών θανατηφόρων.
Τι είναι η aquafaba & πώς φτιάχνεται;
Φαντάσου να υπήρχε ένα φυσικό συστατικό, το οποίο μέχρι σήμερα πετούσες και το οποίο θα μπορούσε να αντικαταστήσει το αυγό στη μαγιονέζα, στη μαρέγκα, στο κέικ, στο παντεσπάνι, στο παγωτό, στα κοκτέιλ, στη μους σοκολάτας, στα μπισκότα, στα brownies κ.α. Το συστατικό αυτό υπάρχει και λέγεται aquafaba!
Επικοινωνία
Αίαντος 59, 'Ιλιον 13122
2102692626
info@enallaktiko.gr
