Παράβλεψη
  • Σχετικά με εμάς
  • Υπηρεσίες
    • Διαιτολογική παρακολούθηση
    • Ανάλυση σύστασης σώματος
    • Online πρόγραμμα διατροφής
  • Βρες μας στο χάρτη!
  • Αξιολόγησέ μας!
  • Android App


  • Ο λογαριασμός μου

    Εγγραφή

    Ξέχασες τον κωδικό σου;

    Συμπλήρωσε το email σου για να σου στείλουμε ένα link ανανέωσης του κωδικού σου


    Ακύρωση

Το E-shop θα παραμείνει κλειστό έως τις 26/08. Καλό Καλοκαίρι!

0

image/svg+xml

  • Blog
    • Συνταγές
      • Αλμυρές παρασκευές
      • Γλυκές παρασκευές
      • Βασικές παρασκευές
      • Ροφήματα
    • DIY
    • Wiki
    • Smart tips
    • Ιδέες
  • E-Shop

Καλάθι αγορών

Blog

/

cooking science

Μαγειρική σόδα: Η ουσία που δεν πρέπει να λείπει από την κουζίνα σας


Το όξινο ανθρακικό νάτριο (Sodium Hydrogen Carbonate ή NaHCO3), γνωστό και ως διττανθρακική ή μαγειρική σόδα, είναι ένα συστατικό που συναντάται σε μορφή λευκής σκόνης και το βρίσκουμε σχεδόν σε κάθε κουζίνα όπου συνήθως χρησιμοποιείται ως μέσο διόγκωσης για ζύμες.

Διάβασε περισσότερα

12 συχνά λάθη που κάνουμε στην κουζίνα & πώς να τα διορθώσουμε


Η πορεία προς την επιτυχία είναι μία διαδρομή γεμάτη από λάθη, τα οποία άλλοτε αναγνωρίζουμε και διορθώνουμε, πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα και άλλοτε εξακολουθούμε να επαναλαμβάνουμε, μένοντας στάσιμοι στο ίδιο σημείο.

Διάβασε περισσότερα

Smart tips: Πώς να αποτρέψετε το μαύρισμα των φρούτων & των λαχανικών σας


Πόσες φορές δε σας έχει τύχει να κόψετε ένα μήλο ή ένα αβοκάντο και αυτό μετά από λίγη ώρα να μαυρίσει; Δε θα ήταν ωραίο αν υπήρχε ένας τρόπος να αποτραπεί κάτι τέτοιο;

Διάβασε περισσότερα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μοσχαρίσιο κρέας


Αν και το μοσχαρίσιο κρέας συστήνεται συχνά σαν μία υγιεινή διατροφική επιλογή, η αλήθεια είναι πως η κατανάλωσή του σχετίζεται σε πολλές περιπτώσεις με την ανάπτυξη σοβαρών παθήσεων, μεταξύ των οποίων και αρκετών θανατηφόρων. 

Διάβασε περισσότερα

Τι είναι η aquafaba & πώς φτιάχνεται;


Φαντάσου να υπήρχε ένα φυσικό συστατικό, το οποίο μέχρι σήμερα πετούσες και το οποίο θα μπορούσε να αντικαταστήσει το αυγό στη μαγιονέζα, στη μαρέγκα, στο κέικ, στο παντεσπάνι, στο παγωτό, στα κοκτέιλ, στη μους σοκολάτας, στα μπισκότα, στα brownies κ.α. Το συστατικό αυτό υπάρχει και λέγεται aquafaba! 

Διάβασε περισσότερα
1 2 3 Επόμενο »

Enallaktiko Sustainable Living

  • Όροι χρήσης
  • Τιμολογιακή Πολιτική
  • Τρόποι πληρωμής
  • Προσωπικά δεδομένα

Επικοινωνία

Αίαντος 59, 'Ιλιον 13122

2102692626
info@enallaktiko.gr

Social Media

Copyright © 2022 Enallaktiko Sustainable Living