Τεστ


Τα ρεβύθια είναι ένα όσπριο, το οποίο - εκτός από την κλασική ρεβυθάδα με λεμόνι ή σάλτσα ντομάτας - μπορεί επίσης να μας χαρίσει νόστιμα και θρεπτικά γεύματα όπως είναι το ρεβυθόρυζο, τα ρεβύθια με σπανάκι, οι ρεβυθοκεφτέδες, τα φαλάφελ και το χούμους. Στη σημερινή μας ανάρτηση θα δούμε πώς μπορούμε να φτιάξουμε ένα χορτοφαγικό ταρτάρ από ρεβύθια, το οποίο μπορεί να σερβιριστεί σαν κυρίως πιάτο, σαν σαλάτα ή ακόμη και σαν συστατικό ενός θρεπτικού και υγιεινού γρήγορου γεύματος όπως είναι ένα σάντουιτς ή μία τορτίγια à la tartare. Η συγκεκριμένη συνταγή μάλιστα μας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε τα ρεβύθια που φυλάξαμε από προηγούμενη παρασκευή μας, παρακάμπτοντας έτσι το στάδιο του μουλιάσματος και του μαγειρέματος. Μερίδες: Προετοιμασία: 10’ Μαγείρεμα:...

Διάβασε περισσότερα