0

Σχετικά με εμάς

Το Εναλλακτικό είναι ένα δίκτυο υπηρεσιών γύρω από την υγιεινή διατροφή και την αειφόρο διαβίωση και αποτελείται από το Εργαστήρι Διατροφικής Αγωγής στο Ίλιον, το οποίο λειτουργεί ως νόμιμο διαιτολογικό γραφείο και το Enallaktiko.gr - το πρώτο e-commerce blog στην Ελλάδα.

Εναλλακτικό Εργαστήρι Διατροφικής Αγωγής - Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι - Διαιτολογικά Γραφεία (Ίλιον)

Το Εργαστήρι Διατροφικής Αγωγής

Στο Εργαστήρι Διατροφικής Αγωγής μπορείτε να λάβετε ένα πλήρως εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, να παρακολουθήσετε την πρόοδο των σωματομετρικών σας δεικτών και να λάβετε την ανάλογη υποστήριξη, καθώς και όλες τις απαραίτητες συμβουλές και πληροφορίες που χρειάζεστε, ώστε να μπορέσετε να ρυθμίσετε το βάρος, αλλά και τους δείκτες υγείας που σχετίζονται με τη διατροφή σας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες του Εργαστηρίου, κάντε κλικ εδώ.

Για να διαβάσετε τι λένε για εμάς, κάντε κλικ εδώ.


Εναλλακτικό Εργαστήρι Διατροφικής Αγωγής - Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι - Διαιτολογικά Γραφεία (Ίλιον)

Οι άνθρωποι

Η Λαμπρινή Παντελή είναι διαιτολόγος - διατροφολόγος και επιστημονική υπεύθυνη του Εργαστηρίου Διατροφικής Αγωγής στο Ίλιον.

Εκτός από τις σπουδές της στο Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησε το 2010, η Λαμπρινή Παντελή έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων πάνω στο αντικείμενό της με πιο πρόσφατα το σεμινάριο "Η Vegan διατροφή & η εφαρμογή της από το Α έως το Ω" (2020), το "1ο Webinar Αθλητικής Διατροφής" (2020) και το σεμινάριο "Ψυχοδιαιτολογική προσέγγιση της Παιδικής Παχυσαρκίας" (2021).

Λαμπρινή Παντελή | Διαιτολόγος - Διατροφολόγος | Ίλιον (Νέα Λιόσια)

Η Κωνσταντίνα Κούκη είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου (2015) με μεταπτυχιακές σπουδές στη Μοριακή Διατροφή. Εκτός από τις σπουδές της, έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων με πιο πρόσφατα το "8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης" (2019) και το "1ο Webinar Αθλητικής Διατροφής" (2020).

Κωνσταντίνα Κούκη | Διαιτολόγος - Διατροφολόγος | Ίλιον (Νέα Λιόσια)

Πρόσβαση

Το Εργαστήρι Διατροφικής Αγωγής βρίσκεται στο Ίλιον (Νέα Λιόσια), σε σημείο που εξυπηρετεί όλες τις γύρω περιοχές (Καματερό, Πετρούπολη, Άγιοι Ανάργυροι και Περιστέρι).

Αν επιλέξετε να έρθετε με αυτοκίνητο, μπορείτε να σταθμεύσετε ελεύθερα στο δημοτικό parking που βρίσκεται στη διασταύρωση Αίαντος και Χρυσηίδος ακριβώς μπροστά από το Δημαρχείο του Ιλίου.

Οι γραμμές Μέσων Μαζικής Μεταφοράς που εξυπηρετούν απευθείας τη μετακίνηση από και προς το χώρο του Εργαστηρίου είναι οι εξής:Στάσεις: Πλατεία Ελευθερίας & Γ. Γεννηματά

Για αναλυτικές οδηγίες δηλώστε το σημείο εκκίνησής σας και το μέσο με το οποίο σκοπεύετε να έρθετε, κάνοντας κλικ εδώ.Δυστυχώς, το κτίριο, στο οποίο στεγάζεται το Εναλλακτικό δεν έχει σχεδιαστεί με προδιαγραφές για ΑμΕΑ. Αν είστε άτομο με οποιαδήποτε κινητική αναπηρία, παρακαλώ ενημερώστε μας, ώστε να δούμε πώς μπορούμε να σας διευκολύνουμε.

Ωράριο λειτουργίας

Όλες οι διαιτολογικές συνεδρίες πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού. Το ωράριο λειτουργίας* του Εργαστηρίου Διατροφικής Αγωγής είναι το εξής:

Δευτέρα: 09:00 - 21:00
Τρίτη: 09:00 - 21:00
Τετάρτη: 09:00 - 21:00
Πέμπτη: 09:00 - 21:00
Παρασκευή: 09:00 - 17:00
Σάββατο: 09:00 - 17:00
Κυριακή: Κλειστά

Το παραπάνω πρόγραμμα δεν ισχύει σε περιπτώσεις επίσημων αργιών.

Εναλλακτικό Εργαστήρι Διατροφικής Αγωγής - Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι - Διαιτολογικά Γραφεία (Ίλιον)

Επικοινωνία

Enallaktiko Sustainable Living
Διεύθυνση: Αίαντος 59, 1ος όροφος, Ίλιον
Τηλέφωνo: 2102692626
Email: info[a]enallaktiko.gr

Οι τηλεφωνικές γραμμές μας λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 21:00 και το Σάββατο από τις 09:00 έως και τις 17:00 (εκτός αργιών).