Το καλάθι μου

Σχετικά με εμάς

Το Εναλλακτικό είναι ένα δίκτυο υπηρεσιών γύρω από την υγιεινή διατροφή και την αειφόρο διαβίωση και αποτελείται από το Εργαστήρι Διατροφικής Αγωγής, το Blog και το Ηλεκτρονικό Κατάστημα που φιλοξενούνται στη διεύθυνση enallaktiko.gr. 

Ως αειφόρος διαβίωση θα μπορούσε να οριστεί ένας τρόπος ζωής, ο οποίος είναι βασισμένος σε τέσσερις βασικούς πυλώνες - στην ισορροπημένη διατροφή, την οικιακή αυτάρκεια, την οικολογική ευαισθητοποίηση και την αμοιβαιότητα.

Εναλλακτικό Εργαστήρι Διατροφικής Αγωγής | Διαιτολόγος - Διατροφολόγος | Ίλιον

Το Εργαστήρι Διατροφικής Αγωγής

Το Εναλλακτικό Εργαστήρι Διατροφικής Αγωγής βρίσκεται στο Ίλιον (Αίαντος 59, 1ος όροφος) και λειτουργεί ως νόμιμο διαιτολογικό γραφείο από το 2016.

Εδώ μπορεί κανείς να λάβει ένα πλήρως εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του και να παρακολουθήσει την πρόοδο των σωματομετρικών του δεικτών σε βάθος χρόνου μέσω της τακτικής ανάλυσης της σύστασης του σώματός του.

Εναλλακτικό Εργαστήρι Διατροφικής Αγωγής | Διαιτολόγος - Διατροφολόγος | Ίλιον
Επιπλέον, στο χώρο του Εργαστηρίου παρέχονται πληροφορίες και η απαραίτητη συμβουλευτική υποστήριξη για την βέλτιστη ρύθμιση του σωματικού βάρους και των δεικτών υγείας που σχετίζονται με τη διατροφή, καθώς και για την αντιμετώπιση τυχόν παθολογικών καταστάσεων, διατροφικών διαταραχών κ.ο.κ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες του Εργαστηρίου Διατροφικής Αγωγής, κάντε κλικ εδώ

Εναλλακτικό Εργαστήρι Διατροφικής Αγωγής - Διαιτολόγοι - Ίλιον

Οι Άνθρωποι

Υπεύθυνη του Εργαστηρίου Διατροφικής Αγωγής είναι η διαιτολόγος - διατροφολόγος Λαμπρινή Παντελή

Εκτός από τις σπουδές της στο Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησε το 2010, η Λαμπρινή Παντελή έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων πάνω στο αντικείμενό της.

Στο Blog του Εναλλακτικό μπορείτε να διαβάσετε αρκετά άρθρα της γύρω από τη Διατροφή. 

Λαμπρινή Παντελή (Διαιτολόγος - Διατροφολόγος) - Ίλιον - Εναλλακτικό

Πρόσβαση

Το Εναλλακτικό Εργαστήρι Διατροφικής Αγωγής βρίσκεται στον 1ο όροφο του αριθμού 59 της οδού Αίαντος (λίγα μέτρα από το Δημαρχείο του Ιλίου), σε σημείο που εξυπηρετεί όλες τις γύρω περιοχές (Καματερό, Πετρούπολη, Άγιοι Ανάργυροι και Περιστέρι).

Αν επιλέξετε να έρθετε με αυτοκίνητο, μπορείτε να σταθμεύσετε ελεύθερα στο δημοτικό parking που βρίσκεται στη διασταύρωση Αίαντος και Χρυσηίδος ακριβώς μπροστά από το Δημαρχείο του Ιλίου.

Οι γραμμές Μέσων Μαζικής Μεταφοράς που εξυπηρετούν απευθείας τη μετακίνηση από και προς το χώρο του Εργαστηρίου είναι οι εξής: 25 / 701 / 703 / 705 / 719 / 892 / Α11 / Β11 / Γ12 (Στάσεις: Πλατεία Ελευθερίας & Γ. Γεννηματά).


Για αναλυτικές οδηγίες δηλώστε το σημείο εκκίνησής σας και το μέσο με το οποίο σκοπεύετε να έρθετε, κάνοντας κλικ εδώ

Επικοινωνία

Enallaktiko Sustainable Living | Υπηρεσίες Διατροφικής Αγωγής - E-Shop
Διεύθυνση: Αίαντος 59, 1ος όροφος, Ίλιον, 13122
Τηλέφωνo: 2102692626
Email: info[a]enallaktiko.grnutrition[a]enallaktiko.gr
Φόρμα επικοινωνίας