Επιβεβαίωση ραντεβού


Η συνεδρία σας έχει προγραμματιστεί με επιτυχία.
Πολύ σύντομα θα λάβετε και μία επιβεβαίωση του ραντεβού σας στο email σας.
Εκεί, εκτός από την ημερομηνία, την ώρα και το όνομα του υπευθύνου, με τον οποίο έχει προγραμματιστεί η συνεδρία σας, θα βρείτε απαντήσεις σχετικά με το πώς μπορείτε να προετοιμαστείτε πριν το ραντεβού σας, τι πρέπει να έχετε μαζί σας και πότε είναι καλό να ματαιώσετε το ραντεβού σας και με ποιον τρόπο.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2102692626, ηλεκτρονικά στο info@enallaktiko.gr ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας στο κάτω μέρος της σελίδας.

Πρόσβαση

Το Εργαστήρι Διατροφικής Αγωγής βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αίαντος και Αθηνάς στο Ίλιον (Αίαντος 59, 1ος όροφος).
Αν πρόκειται να έρθετε με αυτοκίνητο, μπορείτε να σταθμεύσετε ελεύθερα στα δημοτικά parking που βρίσκονται στη διασταύρωση των οδών Αίαντος και Χρυσηίδος ακριβώς μπροστά από το Δημαρχείο του Ιλίου.
Οι γραμμές Μέσων Μαζικής Μεταφοράς που εξυπηρετούν απευθείας τη μετακίνηση από και προς το χώρο του Εργαστηρίου είναι οι εξής:
Τα σημεία, στα οποία μπορείτε να αποβιβαστείτε είναι η στάση Πλατεία Ελευθερίας επί της Πρωτεσιλάου (αν έρχεστε μέσω Αγίων Αναργύρων) και η στάση Γ. Γεννηματά επί της Ιδομενέως (αν έρχεστε μέσω Περιστερίου ή μέσω Πετρούπολης). Αν επιλέξετε τη γραμμή 732, η πλησιέστερη στάση είναι η στάση Δημαρχείο επί της Μενελάου.
Για αναλυτικές οδηγίες δηλώστε το σημείο εκκίνησής σας και το μέσο με το οποίο σκοπεύετε να έρθετε, κάνοντας κλικ εδώ .

Προσβασιμότητα

Δυστυχώς, το κτίριο, στο οποίο στεγάζεται το Εναλλακτικό Εργαστήρι Διατροφικής Αγωγής δεν έχει σχεδιαστεί με προδιαγραφές για ΑμεΑ. Αν είστε άτομο με οποιαδήποτε κινητική αναπηρία, καλό θα ήταν να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων, ώστε να δούμε πώς μπορούμε να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο χώρο ή να εξετάσουμε το ενδεχόμενο της διαιτολογικής παρακολούθησής σας μέσω διαδικτύου.

Τρόποι πληρωμής

Στο χώρο του Εργαστηρίου μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά, κάρτα ή Google Pay. Βεβαίως, αν θέλετε, μπορείτε να προβείτε σε άμεση ηλεκτρονική πληρωμή της συνεδρίας σας, επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.
Μέσα από το περιβάλλον ασφαλών συναλλαγών της Viva Payments μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μέσω Google Pay, μέσω IRIS Payments ή με τη χρήση του Viva Wallet λογαριασμού σας.
Google Pay Maestro Mastercard Visa American Express
Μέσα από το περιβάλλον ασφαλών συναλλαγών της Oxygen Payments μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή μέσω Google Pay.
Google Pay Maestro Mastercard Visa American Express
Μέσα από το περιβάλλον ασφαλών συναλλαγών του Paypal μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή με τη χρήση του Paypal λογαριασμού σας.
PayPal Maestro Mastercard Visa American Express

Επικοινωνία