Ο χώρος μας


Το Εναλλακτικό Εργαστήρι Διατροφικής Αγωγής είναι ένας χώρος, ο οποίος φτιάχτηκε με αγάπη και με σκοπό να βοηθήσει ανθρώπους, οι οποίοι επιθυμούν να ρυθμίσουν το βάρος τους, βελτιώνοντας την υγεία τους και υιοθετώντας μία υγιή σχέση με το φαγητό.

Πρόσβαση

Το Εναλλακτικό Εργαστήρι Διατροφικής Αγωγής βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αίαντος και Αθηνάς στο Ίλιον (Αίαντος 59, 1ος όροφος), λίγα μόλις μέτρα από το Δημαρχείο.
Αν επιλέξετε να έρθετε με αυτοκίνητο, μπορείτε να σταθμεύσετε ελεύθερα στα δημοτικά parking που βρίσκονται στη διασταύρωση των οδών Αίαντος και Χρυσηίδος ακριβώς μπροστά από το Δημαρχείο του Ιλίου.
Οι γραμμές Μέσων Μαζικής Μεταφοράς που εξυπηρετούν απευθείας τη μετακίνηση από και προς το χώρο του Εργαστηρίου είναι οι εξής:
Τα σημεία, στα οποία μπορείτε να αποβιβαστείτε είναι η στάση Πλατεία Ελευθερίας επί της Πρωτεσιλάου (αν έρχεστε μέσω Αγίων Αναργύρων) και η στάση Γ. Γεννηματά επί της Ιδομενέως (αν έρχεστε μέσω Περιστερίου ή μέσω Πετρούπολης). Αν επιλέξετε τη γραμμή 732, η πλησιέστερη στάση είναι η στάση Δημαρχείο επί της Μενελάου.

Προσβασιμότητα

Δυστυχώς, το κτίριο, στο οποίο στεγάζεται το Εναλλακτικό Εργαστήρι Διατροφικής Αγωγής δεν έχει σχεδιαστεί με προδιαγραφές για ΑμεΑ.
Αν είστε άτομο με οποιαδήποτε κινητική αναπηρία, καλό θα ήταν να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων, ώστε να δούμε πώς μπορούμε να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο χώρο ή να εξετάσουμε το ενδεχόμενο της διαιτολογικής παρακολούθησής σας μέσω διαδικτύου.

Δωμάτιο θηλασμού

Αν είστε μητέρα που θηλάζει και δε νοιώθετε άνετα να το κάνετε στο χώρο αναμονής ή κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σας, μπορείτε να κάνετε χρήση του ειδικά διαμορφωμένου μας χώρου.