Θρυμματίστε πάγο αθόρυβα

Θρυμματίστε πάγο αθόρυβα | Enallaktiko.gr
Η παρασκευή cocktail δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά αν πρέπει να θρυμματίσεις πάγο την ώρα που κοιμούνται τα παιδιά. Τη λύση στο πρόβλημα έρχεται να δώσει η σημερινή μας ανάρτηση.
Ίσως ο μοναδικός τρόπος να θρυμματίσεις πάγο αθόρυβα και μάλιστα χωρίς ειδικό εξοπλισμό, είναι με τη χρήση ενός τάπερ. Ιδανικό για αυτήν τη δουλειά είναι ένα ρηχό τάπερ με μεγάλη επιφάνεια.

Διαδικασία

1. Μέσα στο τάπερ προσθέτουμε περίπου μισό δάχτυλο νερό.
2. Τοποθετούμε το τάπερ απολύτως οριζόντια στην κατάψυξη.
3. Μόλις το νερό παγώσει, βγάζουμε το τάπερ από την κατάψυξη και, κρατώντας το με τα δύο χέρια, πιέζουμε λυγίζοντάς το διαγώνια και επαναλαμβάνουμε εναλλάξ μέχρι ο πάγος να θρυμματιστεί και να ξεκολλήσει εντελώς από το τάπερ.
Αυτό ήταν! Ο θρυμματισμένος πάγος μας είναι έτοιμος για χρήση.

Σχόλια (0)

Αφήστε ένα σχόλιο!

Όλα τα σχόλια υπόκεινται σε έλεγχο. Αν χρειαστεί να απαντήσουμε, θα το κάνουμε είτε με νέο σχόλιο, είτε απαντώντας στο email σας.

Διαβάστε επίσης

Πώς να ανακουφιστείτε αποτελεσματικά από το κάψιμο της πιπεριάς | Enallaktiko.gr
Σε άλλους αρέσουν, σε άλλους όχι. Σε όλους όμως έχει τύχει κάποια στιγμή να καούμε τρώγοντας ηθελημένα ή άθελά μας μία καυτερή πιπεριά. Άλλοι ψάχνουν απεγνωσμένα για νερό, άλλοι τρώνε ψωμί κι άλλοι ψωμί βουτηγμένο σε λάδι. Τι απ' όλα αυτά όμως προσφέρει τη μέγιστη ανακούφιση από το κάψιμο της πιπεριάς;
Πώς να διατηρήσετε τα μυρωδικά σας φρέσκα για μήνες | Enallaktiko.gr
Πολλοί από εμάς συνηθίζουν να αποθηκεύουν τα μυρωδικά που δε μπορούν να καταναλώσουν άμεσα στην κατάψυξη, κάτι που ναι μεν είναι σωστό από άποψη βιωσιμότητας, αλλά οπωσδήποτε δεν είναι το ίδιο από άποψη γεύσης.