Βαθμός δυσκολίας: 1/5
Extra εξοπλισμός: Ζυγαριά κουζίνας / Ραβδομπλέντερ
Μερίδες
Επιλέξτε αριθμό μερίδων!
Υλικά
Αβγά Στραγγιστό γιαούρτι Philadelphia Ελαιόλαδο Μουστάρδα Ξίδι Χυμό λεμονιού (προαιρετικά) ΑλάτιΔιαδικασία
1. Βράζουμε τα αβγά μας μέχρι να σφίξουν (περίπου 10') και στη συνέχεια τα αφήνουμε να κρυώσουν. 2. Καθαρίζουμε τα αβγά και τα προσθέτουμε στον κάδο του ραβδομπλέντερ. Στη συνέχεια προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά. 3. Χτυπάμε με το ραβδομπλέντερ έως ότου αποκτήσουμε την επιθυμητή υφή. Η μαγιονέζα μας είναι έτοιμη για κατανάλωση. Αν δεν σκοπεύετε να την καταναλώσετε άμεσα, αποθηκεύστε τη για έως και 2 ημέρες στο ψυγείο.Διατροφική αξία*
Ενέργεια | 32kcal |
Λιπαρά | 2,8g |
εκ των οποίων κορεσμένα | 1,2g |
Υδατάνθρακες | 0,5g |
εκ των οποίων σάκχαρα | 0,2g |
Πρωτεΐνες | 1,3g |
Σχόλια (0)