Ένα κόλπο για να πίνετε περισσότερο νερό

Ένα κόλπο για να πίνετε περισσότερο νερό | Enallaktiko.gr
Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά του ανθρώπινου σώματος είναι αδιαμφισβήτητα το νερό, το οποίο αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 50% του σωματικού μας βάρους, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην υγεία μας. Παρ' όλα αυτά, πολλοί από εμάς ξεχνούν να ενυδατώνονται επαρκώς.
Για την αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης υπάρχει μία απλή, αλλά αποτελεσματική λύση. Η προσθήκη μόλις μίας λεπτής φέτας λεμονιού μέσα στο νερό μας, μπορεί να κάνει την κατανάλωση του νερού πιο ευχάριστη.
Βεβαίως, ενώ το λεμόνι έχει τις δικές του ευεργετικές ιδιότητες, η ποσότητα που λαμβάνεται μέσω του νερού είναι τόσο μικρή που δεν αρκεί για να παρέχει ουσιαστικά οφέλη στην υγεία μας. Ωστόσο, το άρωμα και η γεύση του λεμονιού, αρκούν για να μετατρέψουν την κατανάλωση νερού από αγγαρεία σε μία ευχάριστη συνήθεια.
Αντί για λεμόνι, μπορούμε φυσικά να χρησιμοποιήσουμε μια-δυο φέτες αγγουριού ή ένα-δύο φύλλα δυόσμου. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και μία τόσο μικρή αλλαγή στην καθημερινότητά μας, μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στην ποσότητα του νερού που καταναλώνουμε μέσα στην ημέρα.
Περισσότερα άρθρα σαν αυτό ››

Σχόλια (0)

Αφήστε ένα σχόλιο!

Όλα τα σχόλια υπόκεινται σε έλεγχο. Αν χρειαστεί να απαντήσουμε, θα το κάνουμε είτε με νέο σχόλιο, είτε απαντώντας στο email σας.

Διαβάστε επίσης

Πώς να διατηρήσετε τα μυρωδικά σας φρέσκα για μήνες | Enallaktiko.gr
Πολλοί από εμάς συνηθίζουν να αποθηκεύουν τα μυρωδικά που δε μπορούν να καταναλώσουν άμεσα στην κατάψυξη, κάτι που ναι μεν είναι σωστό από άποψη βιωσιμότητας, αλλά οπωσδήποτε δεν είναι το ίδιο από άποψη γεύσης.
Ο χρόνος βρασμού του αβγού & τα μυστικά για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα | Enallaktiko.gr
Το να βράσει κανείς ένα αβγό αποτελεί σαφώς μία εύκολη υπόθεση ακόμη και για έναν αρχάριο. Το να καταφέρνει όμως κάποιος να βράζει τα αβγά του πάντα και ακριβώς όπως τα θέλει, χρειάζεται αρκετή ακρίβεια.