Blog
Γλυκό πόριτζ βρώμης με μέλι & ταχίνι (βασική συνταγή)

Το πόριτζ (porridge) αποτελεί ένα σύνηθες γεύμα σε αρκετές χώρες της Αφρικής, ενώ συνηθίζεται επίσης να καταναλώνεται και σε μεγάλο μέρος της Βόρειας Ευρώπης και της Ρωσίας.
Δροσιστική κρέμα γιαουρτιού με πορτοκάλι

Ένα από τα πράγματα που μας κάνει να αγαπάμε το blog μας τόσο πολύ, είναι το γεγονός πως μας επιτρέπει να γράφουμε για πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντα πράγματα. Ωστόσο, η αδυναμία μας – δε θα το κρύψουμε – είναι οι εύκολες και γρήγορες συνταγές.
Μπάρες βρώμης με μέλι & ταχίνι (χωρίς ψήσιμο)

Οι σπιτικές μπάρες βρώμης με μέλι και ταχίνι είναι μία από τις πιο εύκολες συνταγές που μπορεί να φτιάξει κανείς. Η συνταγή μάλιστα που σας προτείνουμε δε χρειάζεται ψήσιμο και δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη.
Συνταγές: Εύκολο παγωτό μπανάνα με μόλις 2 υλικά

Ένα από τα πιο νόστιμα και υγιεινά γλυκά που μπορεί να φτιάξει κανείς και που είναι κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους, είναι το παγωτό μπανάνα. Όχι όμως οποιοδήποτε παγωτό μπανάνα, αλλά αυτό για το οποίο δε χρειαζόμαστε ούτε παγωτομηχανή, ούτε ζάχαρη, ούτε γάλα, ούτε αβγά... και το οποίο απαιτεί μόλις δύο βασικά υλικά, εκ των οποίων το ένα είναι οι μπανάνες!
Συνταγές: Εύκολο σορμπέ πεπόνι χωρίς ζάχαρη

Καλοκαίρι σημαίνει χαλάρωση, θάλασσα και παγωτό... εκτός κι αν δουλεύεις ή δεν έχεις χρήματα για διακοπές ή υπάρχει κίνδυνος πανδημίας... οπότε μάλλον μόνο παγωτό! Σήμερα, λοιπόν θα δούμε πώς μπορούμε να φτιάξουμε ένα πανεύκολο, σπιτικό σορμπέ πεπονιού, όμως χωρίς τις περιττές θερμίδες.
Συνταγές: Εύκολη σπιτική πραλίνα φουντουκιού χωρίς ζάχαρη & χωρίς ζαχαρούχο γάλα

Το να φτιάξει κανείς τη δική του σπιτική μερέντα πραλίνα δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Το να την καταναλώσει μάλιστα φαίνεται πως είναι ακόμη ευκολότερο! Για το λόγο αυτό λοιπόν, αν επιλέξουμε να την εντάξουμε στη διατροφή μας, καλό θα ήταν να το κάνουμε με φειδώ.