Παράβλεψη
  • Σχετικά με εμάς
  • Υπηρεσίες
    • Διαιτολογική παρακολούθηση
    • Ανάλυση σύστασης σώματος
    • Online πρόγραμμα διατροφής
  • Βρες μας στο χάρτη!
  • Αξιολόγησέ μας!
  • Android App


  • Ο λογαριασμός μου

    Εγγραφή

    Ξέχασες τον κωδικό σου;

    Συμπλήρωσε το email σου για να σου στείλουμε ένα link ανανέωσης του κωδικού σου


    Ακύρωση

Το E-shop θα παραμείνει κλειστό έως τις 26/08. Καλό Καλοκαίρι!

0

image/svg+xml

  • Blog
    • Συνταγές
      • Αλμυρές παρασκευές
      • Γλυκές παρασκευές
      • Βασικές παρασκευές
      • Ροφήματα
    • DIY
    • Wiki
    • Smart tips
    • Ιδέες
  • E-Shop

Καλάθι αγορών

Blog

/

sauvignon blanc

Συνταγές: "Γύρος" μανιταριών


Ο γύρος αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή εδέσματα στη χώρα μας. Το όνομά του προέρχεται πιθανότατα από την ελληνική γύρα ή αλλιώς την περιστροφή που κάνει το κρέας πάνω στη μεταλλική σούβλα στην οποία έχει περαστεί.

Διάβασε περισσότερα

Συνταγές: Πέστο βασιλικού το αυθεντικό... αλλά και με παραλλαγές


Το πέστο βασιλικού είναι μία καλοκαιρινή παρασκευή που - εκτός από το να συνοδεύσει σαν σάλτσα τα ζυμαρικά μας - μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν μία ελαφριά σος σε σαλάτες, ψητά λαχανικά, κρεατικά και ψάρια ή ακόμη και σαν ένα δροσερό ντιπ με τη συνοδεία ενός ξηρού λευκού κρασιού.

Διάβασε περισσότερα

Συνταγές: Ριζότο με ντομάτες


Σε άλλη ανάρτηση είδαμε πώς μπορούμε να φτιάξουμε ένα κλασικό ριζότο μανιταριών, ένα πιάτο σήμα κατατεθέν της ιταλικής κουζίνας. Σήμερα θα δούμε μία άλλη εκδοχή του, εμπνευσμένη και επηρεασμένη όμως από ένα πιάτο που έχει τις ρίζες του στο μακρινό Μεξικό.

Διάβασε περισσότερα

Συνταγές: Σαλάτα με παντζάρι, μήλο & μοσχολέμονο


Το παντζάρι είναι ένα βολβοειδές λαχανικό με γλυκιά γεύση και σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, κυρίως χάρη στην βητακυανίνη που περιέχει. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, ενώ η κατανάλωσή του φαίνεται να συμβάλει και στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης. 

Διάβασε περισσότερα

Συνταγές: Φρικασέ μανιταριών σε λιγότερο από 30'


Το φρικασέ (Fricassée) είναι ένα πιάτο της γαλλικής κουζίνας με δεκάδες παραλλαγές. Πρόκειται για ένα βραστό γεύμα, το οποίο συνήθως έχει σαν βασικό υλικό του το κόκκινο κρέας (αρνί ή μοσχάρι) ή στις πιο light εκδοχές του κάποιο λευκό κρέας όπως είναι το κοτόπουλο. Βεβαίως, φρικασέ μπορεί να φτιάξει κανείς με οποιοδήποτε κρέας, ακόμη και με ψάρια και θαλασσινά. 

Διάβασε περισσότερα
1 2 3 Επόμενο »

Enallaktiko Sustainable Living

  • Όροι χρήσης
  • Τιμολογιακή Πολιτική
  • Τρόποι πληρωμής
  • Προσωπικά δεδομένα

Επικοινωνία

Αίαντος 59, 'Ιλιον 13122

2102692626
info@enallaktiko.gr

Social Media

Copyright © 2022 Enallaktiko Sustainable Living