Ένα κόλπο για να πίνετε περισσότερο νερό | Enallaktiko.gr

Ένα κόλπο για να πίνετε περισσότερο νερό

Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά του ανθρώπινου σώματος είναι αδιαμφισβήτητα το νερό, το οποίο αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 50% του σωματικού μας βάρους, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην υγεία μας. Παρ' όλα αυτά, πολλοί από εμάς ξεχνούν να ενυδατώνονται επαρκώς.
Για την αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης υπάρχει μία απλή, αλλά αποτελεσματική λύση. Η προσθήκη μόλις μίας λεπτής φέτας λεμονιού μέσα στο νερό μας, μπορεί να κάνει την κατανάλωση του νερού πιο ευχάριστη.
Βεβαίως, ενώ το λεμόνι έχει τις δικές του ευεργετικές ιδιότητες, η ποσότητα που λαμβάνεται μέσω του νερού είναι τόσο μικρή που δεν αρκεί για να παρέχει ουσιαστικά οφέλη στην υγεία μας. Ωστόσο, το άρωμα και η γεύση του λεμονιού, αρκούν για να μετατρέψουν την κατανάλωση νερού από αγγαρεία σε μία ευχάριστη συνήθεια.
Αντί για λεμόνι, μπορούμε φυσικά να χρησιμοποιήσουμε μια-δυο φέτες αγγουριού ή ένα-δύο φύλλα δυόσμου. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και μία τόσο μικρή αλλαγή στην καθημερινότητά μας, μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στην ποσότητα του νερού που καταναλώνουμε μέσα στην ημέρα.
Περισσότερα άρθρα σαν αυτό ››

Διαβάστε επίσης

Σχόλια (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια ελέγχονται πριν κοινοποιηθούν. Αν χρειαστεί να απαντήσουμε, θα το κάνουμε είτε με νέο σχόλιο, είτε απαντώντας στο email σας.