Απαλλάξτε το βραστήρα σας από τα άλατα χωρίς κόπο

Απαλλάξτε το βραστήρα σας από τα άλατα χωρίς κόπο | Enallaktiko.gr
Αν διαθέτετε βραστήρα, θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει τα άλατα που με τόση ευκολία συσσωρεύονται στο εσωτερικό του. Ο πιο εύκολος, οικονομικός, αλλά κυρίως ασφαλής τρόπος να τον κάνετε να μοιάζει και πάλι σαν καινούριος είναι να τον γεμίσετε με νερό σχεδόν μέχρι το ανώτατο επιτρεπτό όριο που αναγράφεται στη συσκευή και να συμπληρώσετε επιπλέον ένα φλιτζανάκι του καφέ ξύδι. Θέστε το βραστήρα σε λειτουργία και πηγαίνετε για ύπνο.
Το πρωί ο βραστήρα σας θα σας περιμένει έτοιμος και πεντακάθαρος από άλατα. Εσείς απλώς απορρίψτε το νερό που περιέχει, ξεπλύνετε ελαφρώς το εσωτερικό του και προσθέστε εκ νέου νερό από τη βρύση.

Σχόλια (0)

Αφήστε ένα σχόλιο!

Όλα τα σχόλια υπόκεινται σε έλεγχο. Αν χρειαστεί να απαντήσουμε, θα το κάνουμε είτε με νέο σχόλιο, είτε απαντώντας στο email σας.

Διαβάστε επίσης

Διατηρήστε τα κρεμμύδια σας φρέσκα έως και για 6 μήνες! | Enallaktiko.gr
Πολλοί από εμάς αγοράζουμε τρόφιμα σε μεγάλες ποσότητες είτε επειδή τα βρήκαμε σε προσφορά, είτε για να αποφύγουμε τις πολλές επισκέψεις στο super market και τη λαϊκή αγορά. Ωστόσο, μία παράπλευρη απώλεια αυτής της τακτικής είναι να βλέπουμε συχνά τα τρόφιμά μας να χαλούν, να λήγουν ή να χάνουν τη φρεσκάδα τους.
Καθαρισμός των φίλτρων του απορροφητήρα χωρίς τρίψιμο | Enallaktiko.gr
Η βασική χρησιμότητα του απορροφητήρα στην κουζίνα μας είναι να τραβά τους υδρατμούς που δημιουργούνται κατά το μαγείρεμα. Μαζί με τους υδρατμούς ωστόσο μεταφέρονται και άλλες πτητικές ουσίες, μεταξύ των οποίων και λίπη που εμποδίζουν την ομαλή ροή του αέρα.