Μικροσκοπικά σπίτια πάνω σε ρόδες

Μικροσκοπικά σπίτια πάνω σε ρόδες | Enallaktiko.gr
Στην καρδιά του Εθνικού Δρυμού της Πολιτείας του Oregon των ΗΠΑ, δίπλα από το χωριό MT Hood Village και σε απόσταση μικρότερη από 65 χιλιόμετρα από το κέντρο του Portland, υπάρχει ένα μικρό κάμπινγκ με το όνομα Mt Hood Village RV Resort
Τροχοκινούμενα Σπίτια - Εναλλακτικό
Μέσα στο κάμπινγκ βρίσκεται και το Tiny House, μία συνοικία, σχεδιασμένη εξ ολοκλήρου από την Tumbleweed, μία εταιρία που ιδρύθηκε το 1999 και που ειδικεύεται στην κατασκευή μικροσκοπικών οικολογικών σπιτιών, τα οποία χτίζονται πάνω σε πλατφόρμες μεταφοράς.
Τροχοκινούμενα Σπίτια - Εναλλακτικό
Τα συγκεκριμένα σπιτάκια, αν και δεν αγοράζονται, είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση.
Τροχοκινούμενα Σπίτια - Εναλλακτικό
Όσοι έχουν την τύχη να μείνουν σε κάποια από τις πέντε τροχοβίλες της Tumbleweed, μπορούν να περιηγηθούν, όχι μόνο σε κοντινούς αστικούς προορισμούς όπως είναι το Portland, το Salem και το Vancouver, αλλά και στα μαγευτικά φυσικά τοπία του Εθνικού Δρυμού της Πολιτείας του Oregon.
Τροχοκινούμενα Σπίτια - Εναλλακτικό
Παρόμοια σπίτια, τα οποία μάλιστα είναι διαθέσιμα προς πώληση, θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Tumbleweed.

Σχόλια (0)

Αφήστε ένα σχόλιο!

Όλα τα σχόλια υπόκεινται σε έλεγχο. Αν χρειαστεί να απαντήσουμε, θα το κάνουμε είτε με νέο σχόλιο, είτε απαντώντας στο email σας.

Διαβάστε επίσης

Ιδέες: Από την 8ωρη στην 6ωρη εργασία | Enallaktiko.gr
Έχει περάσει περίπου ενάμισης αιώνας από το Σάββατο της 1ης Μαΐου του 1886, όταν περίπου 80.000 διαδηλωτές ξεκινούσαν την ειρηνική τους διαμαρτυρία στην πλατεία Haymarket του Chicago, του μεγαλύτερου βιομηχανικού κέντρου των Η.Π.Α εκείνη την εποχή. Την ίδια στιγμή περισσότεροι από 300.000 εργαζόμενοι από όλη τη χώρα συμμετείχαν στην απεργία, διαδηλώνοντας μαζί με τις οικογένειές τους με κεντρικό σύνθημα το "8 ώρες δουλειά, 8 ώρες ανάπαυση, 8 ώρες ύπνου".
Ένα λάθως την ημέρα | Enallaktiko.gr
Σε έναν κόσμο που δε συγχωρεί εύκολα λάθη, ένας δάσκαλος δημοτικού από τον Πειραιά, αποφάσισε να αποβάλει αυτό το άγχος από τα παιδιά της τάξης του με έναν ομολογουμένως ευρηματικό τρόπο.