Ταξίδι σε 41 χώρες με τρίκυκλο

Ταξίδι σε 41 χώρες με τρίκυκλο | Enallaktiko.gr
Ένα ζευγάρι από τη Ρουμανία πήρε κάποτε τη γενναία απόφαση να δείξει τον κόσμο στον 4χρονο τότε γιο του. Έτσι, το Καλοκαίρι του 2015, οι τρεις τους ξεκίνησαν από το Βουκουρέστι για ένα ταξίδι μέσα από 41 χώρες που διήρκεσε 4 μήνες.
Ιδέες: Ταξίδι σε 41 χώρες με τρίκυκλο (Νορβηγία) - Εναλλακτικό
Η τριμελής οικογένεια διένυσε συνολικά μία απόσταση περίπου 28.000 χιλιομέτρων, οδηγώντας ένα Ural Ranger 2014, ένα τρίκυκλο όχημα από την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου κατασκευής ΕΣΣΔ.
Όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα ακριβά ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και οι ανέσεις που αποζητούμε οι περισσότεροι στα ταξίδια μας, δε θα μπορούσαν να είναι μέρος αυτού του ταξιδιού.
Ιδέες: Ταξίδι σε 41 χώρες με τρίκυκλο (Merzouga - Morocco) - Εναλλακτικό
Κατά την επιστροφή τους στη γενέτειρα τους, ο πατέρας του μικρού Vladimir και εμπνευστής της ιδέας, ανέβασε μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι τους σε ένα site για τους λάτρεις των ταξιδιών με μηχανές.
Οι φωτογραφίες έκαναν σίγουρα αρκετούς επισκέπτες του site να ζηλέψουν την τύχη του μικρού Vladimir που - αν και μπορεί να θυμάται ελάχιστα πια από εκείνο το ταξίδι - είναι σίγουρα πολύ τυχερός που κατάφερε ήδη να δει τόσες χώρες, όσες ελάχιστοι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε σε ολόκληρη τη ζωή μας.

Σχόλια (0)

Αφήστε ένα σχόλιο!

Όλα τα σχόλια υπόκεινται σε έλεγχο. Αν χρειαστεί να απαντήσουμε, θα το κάνουμε είτε με νέο σχόλιο, είτε απαντώντας στο email σας.

Διαβάστε επίσης

Ένα λάθως την ημέρα | Enallaktiko.gr
Σε έναν κόσμο που δε συγχωρεί εύκολα λάθη, ένας δάσκαλος δημοτικού από τον Πειραιά, αποφάσισε να αποβάλει αυτό το άγχος από τα παιδιά της τάξης του με έναν ομολογουμένως ευρηματικό τρόπο.
Ένα σπίτι φτιαγμένο από ξύλα, άχυρα & λάσπη | Enallaktiko.gr
Η φυσική δόμηση είναι ένας σχετικά νέος όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μία δομική προσέγγιση προσανατολισμένη στη χρήση τοπικών, προσεκτικά επιλεγμένων ή και ανακυκλωμένων υλικών, απλών εργαλείων και τεχνικών.