0

Οι συνεργάτες μας

Βιο-υγεία

Η εταιρεία Βιο-υγεία με έδρα τον Άγιο Στέφανο Αττικής ιδρύθηκε το 2000 και σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην αγορά βιολογικών προϊόντων ξηρού φορτίου στην Ελλάδα.

Η Βιο-υγεία, σε συνεργασία με περισσότερες από 120 επιχειρήσεις, συσκευάζει και προμηθεύει τα προϊόντα Όλα-Bio, Mega Foods κ.α..

Η Βιο-υγεία ακολουθεί τις απαραίτητες διαδικασίες και πρακτικές που εξασφαλίζουν την υγεία και την ασφάλεια των προϊόντων της σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 22000:2005 (IQCert). Επιπλέον, όλα τα βιολογικά προϊόντα της εταιρείας πιστοποιούνται από τον ανεξάρτητο φορέα BioHellas.

Βιοαγρός

Η εταιρεία Βιοαγρός ιδρύθηκε το 1990 στην Κρύα Βρύση της Πέλλας από τον γεωπόνο και βιοκαλλιεργητή Κώστα Παπαδόπουλο και σήμερα συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών εμπορίας βιολογικών τροφίμων.

Εκτός από τα προϊόντα με το ομώνυμο brand, η εταιρεία έχει λανσάρει ακόμη τη σειρά αποξηραμένων βοτάνων Άρωμα Φύσης, τα παραδοσιακά προϊόντα Εκλεκτή Κουζίνα και τη σειρά γευμάτων γλυκομαννάνης Magic Diet.

Η Βιοαγρός ακολουθεί τις απαραίτητες διαδικασίες και πρακτικές που εξασφαλίζουν την υγεία και την ασφάλεια των προϊόντων της σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 22000:2005 (TÜV Hellas). Επίσης, η εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση IFS Food, ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων με υψηλές απαιτήσεις. Τέλος, όλα τα προϊόντα χωρίς γλουτένη της Βιοαγρός διαθέτουν πιστοποίηση από τον οργανισμό Coeliac.

Μελισσοκομία Χελμός

Η οικογένεια Σούκα παράγει μέλι για περισσότερο από μισό αιώνα, από τον παππού Νικόλαο και μετέπειτα από τον γιο του Γιώργο, ιδρυτή της Μελισσοκομίας Χελμός στους Άνω Λούσους Καλαβρύτων. Σήμερα τα τέσσερα παιδιά του συνεχίζουν την παράδοση, ασκώντας νομαδική μελισσοκομία και παράγοντας περισσότερες από δέκα ποικιλίες μελιού κάθε χρόνο.

Η Μελισσοκομία Χελμός έχει πιστοποιηθεί από την Tüv Austria Hellas για την εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005

Biosamos

Η Biosamos είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1997 στην Υδρούσσα της Σάμου από την Ειρήνη Τζόγια και τον Σπύρο Λεκιώτη. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται αποκλειστικά γύρω από την καλλιέργεια, τη μεταποίηση και την εμπορία προϊόντων βιολογικής γεωργίας.

Όλα τα προϊόντα της Biosamos είναι πιστοποιημένα ως βιολογικά από τον οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων ΔΗΩ. Επιπλέον, η επιχείρηση ακολουθεί τις απαραίτητες διαδικασίες και πρακτικές που εξασφαλίζουν την υγεία και την ασφάλεια των προϊόντων της σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 22000:2005 (TÜV Hellas).