Το Enallaktiko.gr μπορεί να λειτουργήσει σωστά μόνο με ενεργοποιημένη την

JAVASCRIPT

Ενεργοποίησέ την μέσα από τις ρυθμίσεις του περιηγητή σου!
Online διαιτολόγος | Enallaktiko.gr

Το καλάθι μου

Ο online διαιτολόγος είναι μία υπηρεσία που παρέχεται από το Εναλλακτικό Εργαστήρι Διατροφικής Αγωγής και τη διαιτολόγο - διατροφολόγο Λαμπρινή Παντελή και σας επιτρέπει να λάβετε ένα πλήρως εξατομικευμένο, εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής, βασισμένο στις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Η υπηρεσία μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω προγραμματισμένης βιντεοκλήσης (μέσω Viber, Messenger ή Skype), είτε μέσω email, με τη συμπλήρωση των στοιχείων σας στη σχετική φόρμα.

Σε κάθε περίπτωση, η διαιτολόγος - διατροφολόγος θα εκπονήσει το πρόγραμμά σας, το οποίο θα σταλεί σε μορφή PDF στο email σας το συντομότερο δυνατό.

Online διαιτολόγος | Εναλλακτικό Εργαστήρι Διατροφικής Αγωγής

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του online διαιτολόγου;

Με τον online διαιτολόγο μέσω προγραμματισμένης βιντεοκλήσης, η διαδικασία είναι παρόμοια με αυτήν της τυπικής διαιτολογικής συνεδρίας, με βασική διαφορά το γεγονός πως δεν απαιτείται η φυσική σας παρουσία στο χώρο του Εργαστηρίου, παρά μόνο μία ικανοποιητική σύνδεση στο διαδίκτυο.

Από την άλλη, η αίτηση προγράμματος διατροφής μέσω της σχετικής φόρμας, διαρκεί για εσάς λιγότερο από 10' και χωρίς να χρειάζεται προγραμματισμός διαδικτυακού ραντεβού.

Η επιλογή των online υπηρεσιών είναι η πλέον ασφαλής επιλογή στην εποχή του κορωνοϊού, ενώ και σε περιόδους αιχμής, αποτελεί επίσης μία γρήγορη λύση.

Online διαιτολόγος | Εναλλακτικό Εργαστήρι Διατροφικής Αγωγής

Ποια είναι τα μειονεκτήματα του online διαιτολόγου;

Το διαδίκτυο παρέχει μία σειρά από δυνατότητες που πριν λίγα χρόνια θα φάνταζαν αδιανόητες. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρείται πως μία διαδικτυακή υπηρεσία μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως μία δια ζώσης συνεδρία, καθώς - εκτός από το γεγονός πως η πρώτη δεν περιλαμβάνει τις καθ' όλα σημαντικές ανθρωπομετρικές μετρήσεις (ζύγισμα με επαγγελματικό ζυγό και ανάλυση της σύστασης του σώματος) - δε μπορεί να καλύψει το κενό της ανθρώπινης επαφής. Κατ' αυτή την έννοια, ο online διαιτολόγος δεν αντικαθιστά μία τυπική συνεδρία, αλλά αποτελεί μία ξεχωριστή υπηρεσία για άτομα διαφορετικών αναγκών και απαιτήσεων. 

Online διαιτολόγος | Εναλλακτικό Εργαστήρι Διατροφικής Αγωγής

Ποιο είναι το κόστος του online διαιτολόγου;

Το κόστος της υπηρεσίας του online διαιτολόγου ανέρχεται στα €20 ανά συνεδρία ή ανά πρόγραμμα διατροφής, ανεξαρτήτως αν αυτή πραγματοποιείται μέσω βιντεοκλήσης ή μέσω φόρμας επικοινωνίας.

Πώς μπορώ να πληρώσω;

Οι online υπηρεσίες μας μπορούν να εξοφληθούν εύκολα μέσα από το Enallaktiko.gr. Οι τρόποι πληρωμής που υποστηρίζονται είναι οι εξής:

✔ Χρεωστική ή πιστωτική κάρτα
✔ Viva Wallet
✔ Paypal
✔ Τραπεζικό έμβασμα

Για να προβείτε σε κάποια πληρωμή, κάντε κλικ εδώ.

Τι γίνεται αν έχω κάποια απορία;

Στις online υπηρεσίες, μαζί με το πρόγραμμα διατροφής, λαμβάνετε και ένα αρχείο με χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η διαιτολόγος - διατροφολόγος Λαμπρινή Παντελή θα βρίσκεται στη διάθεσή σας για να επιλύσει οποιαδήποτε απορία σας. 

Η χρήση των υπηρεσιών του Εργαστηρίου Διατροφικής Αγωγής, συνεπάγεται αποδοχή των σχετικών όρων χρήσης.