Μία τσουλήθρα στο σαλόνι

Μία τσουλήθρα στο σαλόνι | Enallaktiko.gr
Δύο σχεδιάστριες εσωτερικών χώρων από την Ουκρανία, η Kateryna Goriaieva και η Galina Yatzuk, δημιούργησαν μαζί μία εταιρεία πάνω στο αντικείμενό τους, την Ki Design.
Ιδέες: Μία τσουλήθρα στο σαλόνι - Εναλλακτικό
Μία από τις δημιουργίες τους που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, αλλά και λίγη νοσταλγία των παιδικών μας χρόνων, είναι ο εσωτερικός σχεδιασμός και η διακόσμηση ενός συγκεκριμένου διαμερίσματος.
Ιδέες: Μία τσουλήθρα στο σαλόνι - Εναλλακτικό
Η ιδιαιτερότητα της εν λόγω δουλειάς, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, είναι - μεταξύ των άλλων - και η προσθήκη μίας τσουλήθρας, η οποία ενώνει τον όροφο όπου στεγάζονται τα υπνοδωμάτια με το σαλόνι.
Ιδέες: Μία τσουλήθρα στο σαλόνι - Εναλλακτικό
Ίσως να είναι κι αυτός ένας τρόπος για να μείνει κανείς για πάντα παιδί. Γιατί όχι;
Ιδέες: Μία τσουλήθρα στο σαλόνι - Εναλλακτικό

Σχόλια (0)

Αφήστε ένα σχόλιο!

Όλα τα σχόλια υπόκεινται σε έλεγχο. Αν χρειαστεί να απαντήσουμε, θα το κάνουμε είτε με νέο σχόλιο, είτε απαντώντας στο email σας.

Διαβάστε επίσης

Ένα γήπεδο έργο τέχνης | Enallaktiko.gr
Μέσα σε ένα αστικό τοπίο, όπου το γκρι των πολυκατοικιών αποτελεί το κυρίαρχο χρώμα, μία καλλιτεχνική παρέμβαση μετέτρεψε ένα μικρό ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ σε καμβά όπου φιλοξενούνται κατά καιρούς διαφορετικά έργα τέχνης. 
Ιδέες: Η βλακεία δεν είναι αναπηρία | Enallaktiko.gr
Ένα συχνό "φαινόμενο" που, μεταξύ των άλλων, αναδεικνύει την έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού και ενσυναίσθησης πολλών συνανθρώπων μας, είναι το παρκάρισμα των οχημάτων τους σε πεζοδρόμια, σε ποδηλατόδρομους, σε θέσεις στάθμευσης για εγκύους, ακόμη και σε σημεία στάθμευσης ή διαβάσεις για άτομα με αναπηρία!