Το Enallaktiko.gr μπορεί να λειτουργήσει σωστά μόνο με ενεργοποιημένη την

JAVASCRIPT

Ενεργοποίησέ την μέσα από τις ρυθμίσεις του περιηγητή σου!
Ιδέες: Sugru - Η πλαστελίνη του μάστορα

Το καλάθι μου

Ιδέες: Sugru - Η πλαστελίνη του μάστορα

Πόσες φορές δε μας έχει κοπεί το καλώδιο των ακουστικών ή το καλώδιο του φορτιστή μας στο ίδιο σημείο; Πόσες φορές δε μας έσπασε το χερούλι από το μπρίκι ή από το καπάκι της κατσαρόλας; Πόσες φορές ένα μικρό σπάσιμο, ράγισμα ή σκίσιμο δεν αχρήστευσε κάτι που ήταν λειτουργικό; Τα παραδείγματα μπορεί να είναι πολλά. Η λύση όμως είναι μία και λέγεται Sugru. 

Το Sugru είναι ένα "μαγικό" υλικό που μπορεί να σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χρήματα, προσφέροντάς σου ταυτόχρονα την χαρά της δημιουργίας. Το μαγικό είναι πως από "κάτι σαν πλαστελίνη", μέσα σε λίγες ώρες μετατρέπεται σε "κάτι σαν πλαστικό" ή πιο σωστά σε "κάτι σαν σκληρή σιλικόνη".

Είναι εύκαμπτο, αδιάβροχο, ηλεκτρικά μη αγώγιμο και μπορεί να κολλήσει σχεδόν οπουδήποτε - πάνω σε πλαστικό, αλουμίνιο, χαλκό, κεραμικές επιφάνειες, γυαλί, ύφασμα, δέρμα, ξύλο κ.α. Είναι ιδανικό για εσωτερικές, αλλά και εξωτερικές χρήσεις και σηκώνει βάρος έως και 2kg. Ο χρόνος κατά τον οποίο μπορεί να "δουλευτεί" είναι περίπου 30', ενώ μπορείς να του δώσεις όποια μορφή εσύ θέλεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις εφόσον ολοκληρώσεις το σχηματισμό του, είναι να περιμένεις 24 ώρες. Το Sugru θα στερεωθεί, ό,που κι αν το τοποθετήσεις, ενώ μπορεί ακόμη και να αφαιρεθεί σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη.

Είναι ιδανικό για την επιδιόρθωση ηλεκτρικών συσκευών, κουζινικών, παιχνιδιών, καλωδίων, υποδημάτων, καθώς και για τη δημιουργία προστατευτικών, αλλά και νέων αντικειμένων. Τέλος, αν αναλογιστούμε πως το Sugru αντέχει σε θερμοκρασίες από -50°C έως 180°C, το μόνο που μπορεί να περιορίσει την εφαρμογή του είναι μάλλον η έλλειψη φαντασίας.

Στο παρακάτω video μπορείς να δεις πώς ξεκίνησε η ιδέα, ποια είναι η φιλοσοφία και ποιες είναι οι βασικές ιδιότητες που καθιστούν το Sugru απαραίτητο.

sugru, σθγρθ, ελλαδα, αγορα, skroutz, τιμη, online, shop, ελλάδα, αγορά, τιμή, σουγκρου, κολα, κολλα, κόλλα, πλαστελινη, timh, τιμή, τιμη, αγορα, αγορά, alternative, skroutz, moldable, glue, online, shop, ebay, titeband, greece, elmer's, glue, ελλαδα, ελλάδα, tacky, pva, σκρουτζ, mouldable, σθγρθ, sugru τιμη, sugru greece, sugru ebay, sugru αθηνα, sugru αγορα, sugru skroutz, sugru moldable glue, sugru online shop, sugru glue,

Σου αρέσει η σελίδα μας;