Ιδέες: Μικροσκοπικά σπίτια πάνω σε ρόδες

Ιδέες: Μικροσκοπικά σπίτια πάνω σε ρόδες | Enallaktiko.gr

Στην καρδιά του Εθνικού Δρυμού της Πολιτείας του Oregon των ΗΠΑ, δίπλα από το χωριό MT Hood Village και σε απόσταση μικρότερη από 65 χιλιόμετρα από το κέντρο του Portland, υπάρχει ένα μικρό κάμπινγκ με το όνομα Mt Hood Village RV Resort.

Τροχοκινούμενα Σπίτια - Εναλλακτικό

Μέσα στο κάμπινγκ βρίσκεται και το Tiny House, μία συνοικία σχεδιασμένη εξ ολοκλήρου από την Tumbleweed, μία εταιρία που ιδρύθηκε το 1999 και που ειδικεύεται στην κατασκευή μικροσκοπικών οικολογικών σπιτιών, τα οποία χτίζονται πάνω σε πλατφόρμες μεταφοράς, γνωστές και ως τροχοβίλες. 

Τροχοκινούμενα Σπίτια - Εναλλακτικό

Τα συγκεκριμένα σπιτάκια, αν και δεν αγοράζονται, είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση με την τιμή τους να κυμαίνεται μεταξύ $129 και $139 ανά διανυκτέρευση. 

Τροχοκινούμενα Σπίτια - Εναλλακτικό

Όσοι έχουν την τύχη να μείνουν σε κάποια από τις πέντε τροχοβίλες της Tumbleweed, μπορούν να περιηγηθούν, όχι μόνο σε κοντινούς αστικούς προορισμούς όπως είναι το Portland, το Salem και το Vancouver, αλλά και στα μαγευτικά φυσικά τοπία του Εθνικού Δρυμού της Πολιτείας του Oregon.

Τροχοκινούμενα Σπίτια - Εναλλακτικό

Παρόμοια σπίτια, τα οποία μάλιστα είναι διαθέσιμα προς πώληση σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ €53.600 και 62.100, θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Tumbleweed

Δημήτρης Τριανταφυλλίδης

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης είναι αρθρογράφος και υπεύθυνος του ηλεκτρονικού καταστήματος του Enallaktiko.gr

Σχόλια (0)

Σχολίασέ το!