Ένα σπίτι που ταξιδεύει

Ένα σπίτι που ταξιδεύει | Enallaktiko.gr
O σκηνοθέτης Felix Starck και η τραγουδίστρια φίλη του Selima Taibi (γνωστή και ως Mogli) γνωρίστηκαν πριν από μερικά χρόνια στη Νέα Ζηλανδία όταν ο πρώτος έκανε το γύρο του κόσμου με το ποδήλατο, καταγράφοντας την εμπειρία του σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο Pedal The World
Felix Starck & Selima Taibi - Εναλλακτικό
Μετά από μία διαδρομή 18.000 χιλιομέτρων, 365 ημερών και 22 χωρών, ο Felix επέστρεψε στην πατρίδα του τη Γερμανία και οι δυο τους έζησαν για κάποιο διάστημα στο Βερολίνο μαζί με το σκυλί τους Rudi, μέχρι τη στιγμή που ανακάλυψαν στο διαδίκτυο ένα παλιό σχολικό λεωφορείο προς πώληση.
Expedition Happiness - Μεταχειρισμένο Σχολικό Λεωφορείο - Εναλλακτικό
Το σχέδιό τους ήταν απλό. Αυτή τη φορά θα έκαναν μαζί το γύρο του κόσμου με λίγη περισσότερη άνεση. Ωστόσο, πριν ξεκινήσουν, θα έπρεπε να κάνουν μερικές αλλαγές στο εσωτερικό του λεωφορείου τους. 
Expedition Happiness - Εναλλακτικό
Μετά από μία περιπετειώδη διαδικασία μετατροπής του νέου τους οχήματος σε ένα λειτουργικό κινητό σπίτι με κουζίνα, μπάνιο, WC, κρεβατοκάμαρα, καθιστικό και... ένα πιάνο, ο Felix, η Selima και ο Rudi ξεκίνησαν το ταξίδι τους, το οποίο αποφάσισαν μάλιστα να καταγράψουν.
Ιδέες: Ένα σπίτι που ταξιδεύει - Εναλλακτικό
Από την Αλάσκα μέχρι την Αργεντινή, η διαδρομή τους αποτελεί μία εμπειρία ζωής που λίγοι θα έχουν την τύχη να ζήσουν. 
Ιδέες: Ένα σπίτι που ταξιδεύει - Εναλλακτικό
Όλη αυτή η διαδρομή αποτέλεσε βεβαίως πηγή έμπνευσης, τόσο για τον σκηνοθέτη Felix, όσο και για την τραγουδίστρια Selima.
Ιδέες: Ένα σπίτι που ταξιδεύει - Εναλλακτικό
Το ντοκιμαντέρ του Felix με τίτλο Expedition Happiness είναι μία άμεση καταγραφή αυτής της διαδρομής χωρίς σκηνοθετικές αλλοιώσεις, η οποία δε θα μπορούσε παρά να επενδυθεί μουσικά με τραγούδια της ίδιας της Selima Mogli.
Ιδέες: Ένα σπίτι που ταξιδεύει - Εναλλακτικό
Περισσότερα άρθρα σαν αυτό ››

Σχόλια (0)

Σχολίασέ το!